ЗА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

КОМФОРТНИ ТРАНСФЕРИ

Ще организираме Вашият трансфер от летище или от друга точка на страната бързо и удобно. Нашият екип от професионални шофьори са на Ваше разположение, готови да направят Вашето пътешествие комфортно и приятно.

Вие можете да резервирате трансфер по предварителна заявка на нашият уебсайт, на място в комплекса или по телефона в удобно за Вас време.

ДЕТСКА СТАЯ ЗА ИГРИ

ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦАТА

Помислили сме и за най – малките ни гости.

В специално подготвения и напълно оборудван детски кът Вашите деца ще могат да се забавляват и лудуват на воля. Нашият аниматор неуморно търси начини да накара всички малки гости да бъдат усмихнати и да се забавляват. Детският клуб е безплатен за всички гости на хотела.

Не сме забравили и за тинейджърите. Оборудван е кът за електронни игри и атракциони.

ЗИМНИ СПОРТОВЕ

СКИ КАРТИ & ОБОРУДВАНЕ

Ски карти могат да бъдат закупени от всички гости на хотела по време на престоя им в Св. Георги Ски & Холидей директно от рецепция.

На разположение на нашите гости е и гардероб за ски§сноуборд оборудване под наем.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

СЪБИТИЯ

Хотелът разполага с конферентна зала за 40 души, подходяща за провеждане на фирмени събития, конференции, семинари, продуктови представяния. Залата е оборудвана с екран, мултимедия и флипчарт.

АКТИВНОСТИ

Банско е не само един от най – добрите ски курорти! Курортното градче предлага голямо разнообразие от вълнуващи начини да се насладите на Вашата ваканция, без значение дали сте избрали да посети Банско през лятото или през зимата.

Почитателите на зимните спортове имат на свое разположение 70 километра перфектно обработени и надеждно обезопасени писти, 25 километра модерни лифтови съоръжения, Snow Park- 90m x 16m half-pipe, професионални инструктори, ски и сноуборд оборудване под наем.

Истинска емоция и ударна доза адреналин. Ако никога не сте карали снегомобил, пропускате огромно удоволствие.

Повече от 100 км маркирани планински маршрути в Национален Парк Пирин- възможност за осигуряване на планински водач

Голямо разнообразие от различни по трудност терени;

Конна езда- обиколка с коне до прекрасни зелени пасища, скални формации, вековни иглолистни гори;

Красивата природа, специално обособени язовири за риболов, разнообразието и богатството на дивеч в ловните полета, правят Банско привлекателна ловна и риболовна зона. Тук всеки ловец може да намери трофей, според предпочитанията си.

Спускане по река Струма с професионален инструктор

Курортът предоставя уникалната възможност за голф & ски ваканция.

Атракционен парк, който радва малки и големи. Най-голямата стена за катерене в дестинацията, въжен тролей, въжени препятствия в гората ще откючат приключенския Ви дух.

Местният фолклор, уникалните народни занаяти, старите църкви и манастири в региона, музеите и паметниците на културата  – Банско успява да съчетае в себе си всичко – от историята до бита  и културата на българина.

ИЗБЕРЕТЕ СВ ГЕОРГИ СКИ & ХОЛИДЕЙ

Услуги & Предимства